Verjaardag

Online verjaardagskaarten sturen

De makkelijkste manier om verjaardagskaarten te versturen is tegenwoordig via internet. Er zijn diverse kaarten websites waar je goedkope online kaarten kan maken en versturen. Het grote voordeel is dat je online verjaardagskaartjes kan maken met je eigen foto of afbeelding. Daarnaast kan je alle teksten in je eigen stijl schrijven en designen in jouw smaak. Veel kaartenwinkels online hebben veel nieuwe ontwikkelingen zodat je nog eenvoudiger verjaardagskaartjes kan versturen. Zoals al jouw adressen kan je opslaan op hun website zodat je altijd direct een adres kan toevoegen zonder deze weer opnieuw te zoeken.

Verjaardagskaartje versturen via internet

30% van alle verjaardagskaartjes worden verstuurd via internet. Dat lijkt niet zoveel maar in de komende jaren wordt dit aandeel steeds groter. Dat komt met name doordat er nieuwe ontwikkelen zijn wat betreft digitaal kaarten versturen. Het is namelijk nu mogelijk om via mobiel je verkaardagskaartje te versturen. Daarnaast zijn de websites waar je kaartjes kan versturen zo eenvoudig dat je binnen 2 minuten enkele kaartjes verstuurd hebt. Een andere reden dat het aandeel omhoog gaat is dat kaarten versturen veel tijd bespaart en goedkoper is dan in de winkel een kaartje kopen en daarna naar de brievenbus te lopen en daar pas te versturen. Het is daarnaast ook sneller om via internet een verjaardagskaartje te sturen.

Verjaardagskaartjes versturen via mobiel

Ook met je mobiel kan je tegenwoordig kaartjes versturen. Greetz.nl speelt daar goed op in. Je hebt een speciale Greetz app waarmee je eenvoudig op je mobiel verjaardagskaartjes kan versturen. Je download de app, je kiest en maakt een kaart en verstuurt de kaart met je mobiel. Je kan eenvoudig betalen via iDeal of eenmalige overboeking.